ATENTIE ! De curand am achizitionat, pentru filmarile cinematografice in format 4K : echipamentul care a fost utilizat pentru filmarea serialului Las Fierbinti : Camera de Cinematografie SONY CINEALTA F5 4K 4.4.4 - Pret la lansare 24.000 euro !!! Cu aceasta camera se pot realiza productii de tip Cinematic la cel mai inalt standard !

Pe durata intregului eveniment, al doilea operator de imagine specializat in Videografie de Nunta se va ocupa exclusiv de surprinderea detaliilor, atat de importante pentru realizarea unui clip de prezentare de calitate similara cu cea a productiilor realizate cu buget mult peste limita unui eveniment privat.
Placerea de a va vedea propia nunta, la nivel calitativ extrem de ridicat, va va face sa nu regretati nici-o secunda suplimentarea costurilor generate de ridicarea stachetei la nivel real profesional !

Mentionez pentru cei ce nici prin gand nu le trece cum se „fabrica” o asemenea imagine, doar simplu fapt ca pt fiecare cadru obtinut se fac reglaje de focus manual, videograful marind imaginea de fiecare data la scara x10 pentru fiecare secventa surprinsa in plan detaliu. Fireste sunt si alte multe reglaje, toate fiind facute doar manual !

La echipamentele deja folosite in pachetul All Inclusive se vor adauga:
Camera Sony A7s iii 4K HDR (cel mai performant mirrorless al anului 2020) cu senzor mare Cinematic (asigura acel blur dupa subiectul focalizat) + kit de lentile luminoase 28 1.8 / 85.1.8 / 200 2.8 de clasa L (profesionala)
Steadicam asistat electronic (sistem de stabilizare folosit in timpul deplasarilor) asigura acele imagini care dau impresia de plutire
Slider ultra portabil pe rulmenti si trepied profesional (asigura miscarea de deplasare a camerei pe orizontala realizata in cinematografie cu ajutorul sinelor instalate pe sol
Rig profesional cu follow focus si Matte Box – ajuta la trecerea prin focus de la un plan indepartat la unul apropiat