Fotografierea unei nunti, are ca scop principal, imortalizarea tuturor momentelor importante din timpul evenimentului. Calitatea fotografiei este data de modul in care, cel ce face fotografiile in timpul nuntii dvs. poate sa surprinda desfasurarea evenimentului.

Stilul fotografului de nunta și creeativitatea de care da dovada in ziua nuntii, dar si talentul editorului pentru a realiza un  Album de Fotografie al nuntii calitativ, sunt elementele care contează cu adevarat, atunci când cautați un Fotograf de Nunta, care sa se potrivească cu cerințele dumneavoastră. De aceea, am rugămintea de a viziona câteva din albumele de fotografie de nunta, găzduite pe pagina de facebook, pentru a putea înțelege mai bine oferta noastră.

De curand am integrat in pachetul standard: Ședința Foto de Pre Wedding (logodna) oferita ca bonus la pachetul foto + video ! Ea poate fi folosita pentru a va face cunoscuta intentia de a va căsători, trimitand prietenilor dvs prin intermediul site-urilor de socializare din ce in ce mai folosita formula de invitatie de nunta :  Save the Date.

De regula, timpul acordat sedintei foto din ziua nuntii nu este suficient pt a avea cele mai bune fotografi de nunta, de aceea recomandam după nunta sa va completati amintirile nuntii cu o sedinta profesionala de tip  Trash the Dress !  In funcție de vremea din ziua nuntii, aceasta ședință poate fi salvatoare pentru calitatea albumului foto, în anumite situații.

De peste 25 de ani, ne dăruim cu implicare totala, clienților atrași de perfecțiune ! AMINTIRI de CALITATE la preturi prietenoase …

Folosim cele mai performante echipamente, customizate cu setări profesionale, salvarea fișierelor în format necompresat pe 2 carduri CFast 2 500 m/s

Canon 1Dx Mark  III –  7000 euro (only body)  Este cel mai nou  si performant DSLR full frame profesional cu performanțe incredibile la fotografierea în lumină slabă şi comportamentul superlativ la sensibilități mari. Folosirea acestei camere, va garantează ca fotografierea nuntii dvs va fi indiferent de gradul de iluminare ambiental, la fel de calitativa, nefiind necesara folosirea luminii suplimentare

Canon 24- 70 versiunea 2  cu diafragma 2.8 Clasa L (profesional)– Obiectivul de principal pentru fotografii profesionale de nunţi şi evenimente. Este cel mai performant zoom standard pentru formatul EF  din gama Canon.

Canon 70-200 versiunea 2  cu diafragma 2.8 Clasa L (profesional) – Obiectivul principal pentru fotografii profesionale de nunţi şi evenimente. Este cel mai performant zoom standard pentru formatul EF  din gama Canon. Permite realizarea fotografiilor de nunta cu fundalul blurat, in spatele mirilor, chiar si atunci cand acestia sunt fotografiati in picioare …

Flash-uri Canon 600 RT EX (2 bucăţi uzual – maxim 8 pt TTD) , flash-urile de varf de la Canon. Se completează foarte bine pentru imaginile în biserică şi eventual pentru portrete la restaurant. În plus, reprezintă o asigurare de back-up.

Va astept la studio pentru a va arata albumele DEMO, dar si mostrele de albume din care puteti alege pe loc / Avem peste 10 modele pe stoc !

Mihai Enachi
25 de ani experienta  & 1000 de evenimente