Fotografierea unei nunti, are ca scop principal, imortalizarea tuturor momentelor importante din timpul evenimentului. Calitatea fotografiei este data de modul in care, cel ce face fotografiile in timpul nuntii dvs. poate sa surprinda desfasurarea evenimentului.

Stilul fotografului de nunta și creeativitatea de care da dovada in ziua nuntii, dar si talentul editorului pentru a realiza un  Album de Fotografie al nuntii calitativ, sunt elementele care contează cu adevarat, atunci când cautați un Fotograf de Nunta, care sa se potrivească cu cerințele dumneavoastră. De aceea, am rugămintea de a viziona câteva din albumele de fotografie de nunta, găzduite pe pagina de facebook, pentru a putea înțelege mai bine oferta noastră.

De curand am integrat in pachetul standard: Ședința Foto de Pre Wedding (logodna) oferita ca bonus la pachetul foto + video ! Ea poate fi folosita pentru a va face cunoscuta intentia de a va căsători, trimitand prietenilor dvs prin intermediul site-urilor de socializare din ce in ce mai folosita formula de invitatie de nunta :  Save the Date.

De regula, timpul acordat sedintei foto din ziua nuntii nu este suficient pt a avea cele mai bune fotografi de nunta, de aceea recomandam după nunta sa va completati amintirile nuntii cu o sedinta profesionala de tip  Trash the Dress !  In funcție de vremea din ziua nuntii, aceasta ședință poate fi salvatoare pentru calitatea albumului foto, în anumite situații.

Echipament foto de ultima performanta

Echipa noastră de fotografi este formata din profesioniști cu experiența de peste 15 de ani în  fotografia de nunta și folosesc aparatura de ultima generatie …

Canon 1Dx Mark  II – 20 megapixeli  7000 euro (only body)  Este cel mai nou  si performant DSLR full frame profesional cu performanţe incredibile la fotografierea în lumină slabă şi comportamentul superlativ la sensibilităţi mari. Folosirea acestei camere, va garantează ca fotografierea nuntii dvs va fi indiferent de gradul de iluminare ambiental, la fel de calitativa, nefiind necesara folosirea luminii suplimentare

Canon 24- 70 versiunea 2  cu diafragma 2.8 Clasa L (profesional)– Obiectivul de principal pentru fotografii profesionale de nunţi şi evenimente. Este cel mai performant zoom standard pentru formatul EF  din gama Canon.

Canon 70-200 versiunea 2  cu diafragma 2.8 Clasa L (profesional) – Obiectivul principal pentru fotografii profesionale de nunţi şi evenimente. Este cel mai performant zoom standard pentru formatul EF  din gama Canon. Permite realizarea fotografiilor de nunta cu fundalul blurat, in spatele mirilor, chiar si atunci cand acestia sunt fotografiati in picioare …

Flash-uri Canon 600 RT EX (2 bucăţi uzual – maxim 8 pt TTD) , flash-urile de varf de la Canon. Se completează foarte bine pentru imaginile în biserică şi eventual pentru portrete la restaurant. În plus, reprezintă o asigurare de back-up.

Oferta promotionala

pentru pachetul Highlight Wedding

Dupa terminarea nuntii dvs, in minim 3 zile și maxim o săptămâna, puteți veni la studio de unde veți lua toate fotografiile de nunta (atent selectate si editate) la rezolutie maxima 23 /21/18 megapixeli pe un hard portabil, cu spațiu disponibil de 50 giga (dacă nu aveți hard portabil puteți veni cu un laptop) Pentru realizarea unui album foto de nunta perfect adaptat necesitatilor dvs, puteți alege chiar dumneavoastra fotografiile ce se vor tipari in albumul foto de nunta. In maxim 30 de zile veți trimite fotografiile selectate de dvs pentru print, urmând ca acestea sa fie editate în Photoshop cu mare grija, pentru a putea fi gata de tipar pe hârtie de înalta definiție de 1440 dpi, tipărite în Italia !

Va astept la studio pentru a va arata albumele DEMO, dar si mostrele de albume din care puteti alege pe loc / Avem peste 10 modele pe stoc !

Mihai Enachi
25 de ani experienta  & 1000 de evenimente