De curand am achizitionat, pentru filmarile cinematografice in format 4K : echipamentul care a fost utilizat pentru filmarea serialului Las Fierbinti : Camera de Cinematografie SONY CINEALTA F5 4K 4.4.4 - Pret la lansare 24.000 euro !!! Cu aceasta camera se pot realiza productii de tip Cinematic la cel mai inalt standard !

La filmarea unei nunti, cel mai mult contează, în afara de calitatea echipamentului si stilul operatorului de imagine, talentul și răbdarea editorului, pentru a realiza un film al nuntii, care se potrivească cu cerințele dumneavoastră. De aceea, avem rugămintea de a urmări cu atenție câteva din filmele de nunta, realizate de noi în ultima perioada …

Pe durata intregului eveniment, al doilea operator de imagine specializat in Videografie de Nunta se va ocupa exclusiv de surprinderea detaliilor, atat de importante pentru realizarea unui clip de prezentare de calitate similara cu cea a productiilor realizate cu buget mult peste limita unui eveniment privat.
Placerea de a va vedea propia nunta, la nivel calitativ extrem de ridicat, va va face sa nu regretati nici-o secunda suplimentarea costurilor generate de ridicarea stachetei la nivel real profesional !

La echipamentele deja folosite Camera Sony A7 iii 4K HDR (cel mai performant mirrorless al anului 2020) cu senzor mare Cinematic (asigura acel blur dupa subiectul focalizat) + kit de lentile luminoase 28 1.8 / 85.1.8 / 200 2.8 de clasa L (profesionala); Steadicam asistat electronic (sistem de stabilizare folosit in timpul deplasarilor) asigura acele imagini care dau impresia de plutire; Slider ultra portabil pe rulmenti si trepied profesional (asigura miscarea de deplasare a camerei pe orizontala realizata in cinematografie cu ajutorul sinelor instalate pe sol; Rig profesional cu follow focus si Matte Box – ajuta la trecerea prin focus de la un plan indepartat la unul apropiat